Gravida Doula Praktijk

Gravida is een kleinschalige doula praktijk waar cliënten warmte, rust en vertrouwen kunnen vinden. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen recht heeft op een Doula. Tijdens een zwangerschap mag je er niet alleen voor staan. Wat Gravida uniek maakt is dat we onze cliënten vanaf de 20ste week of eerder begeleiden. Dit doen we om een mooie vertrouwensband te creëren. Wij zorgen voor dat extra steuntje in de rug. Samen vinden we de balans tussen de fysieke & mentale gesteldheid en bewandelen we het pad van begin tot eind.

De verschillende pakketten en diensten die we aanbieden zorgen ervoor dat bij iedere zwangerschap begeleiding mogelijk is. Ons doel is om de zwangere vrouw zelfvertrouwen te geven en aan te moedigen, zodat zij tijdens de zwangerschap en bij de bevalling haar innerlijke kracht kan gebruiken.

kalender2

Werkwijze

Je kan jezelf aanmelden vanaf de 20e week in de zwangerschap of eerder. Wanneer je jezelf hebt aangemeld nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Wij maken dan een afspraak voor een intake gesprek om kennis te maken en aan te voelen of er een klik is.

Vervolgens bespreken wij jouw wensen en kun je een keuze maken uit de pakketten of diensten die bij jou passen. Snel daarna starten wij samen met het bewandelen van een mooi pad. Je kunt contact opnemen met je zorgverzekeraar om te kijken of je recht hebt op vergoedingen voor Doula begeleiding.

Nieuwsgierig geworden?

Er komt een hoop kijken bij een zwangerschap. Ben je na het lezen over Gravida benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Plan vandaag nog vrijblijvend een intake gesprek in met mij. Ik help je graag verder op weg.